“Nu er dagen fuld af sang” – sangaften med sange af Carl Nielsen og Jeppe Aakjær

Tirsdag den 10. marts kl. 19.00 danner Otterup Kirke rammen om en sangaften med fokus på Carl Nielsen og Jeppe Aakjær. Hvem kender ikke ørehængeren “Jens Vejmand”, der i begyndelsen af forrige århundrede opnåede enorm popularitet og i en periode var en decideret landeplage? Og mon ikke de fleste kender melodien til “Jeg bærer med smil min byrde”? Begge sange findes i Højskolesangbogen og synges stadig den dag i dag – mere end et århundrede efter deres tilblivelse. Ordene er af Jeppe Aakjær, og melodierne er af Carl Nielsen. De to herrer har samarbejdet om flere sange, hvori livsvilje og livsvilkår er temaer, der går igen. Ved sangaftenen i Otterup Kirke vil museumsinspektør Ida-Marie Vorre og musikskolelærer Christina Enig i ord og toner fortælle om de sange, som Jeppe Aakjær og Carl Nielsen sammen har bidraget med til den danske sangskat, og Otterup Kirkes organist, Preben Holmberg, vil akkompagnere fællessangen. Der er fri entré, og alle er velkomne.

Sted: Otterup Kirke, Bakkevej 2a, 5450 Otterup.
Dato og tid: Tirsdag den 10. marts 2020 kl. 19.00.
Fri entré.

This entry was posted in flute, Fløjte, Sangaften, song evening. Bookmark the permalink.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.