Fløjte solo

Mangler du en fløjtenist til dit næste arrangement? Så læs videre, eller kontakt mig her, hvis du har ønsker eller spørgsmål vedr. fløjtespil til netop dit arrangement.

Fløjtespil i kirken
Jeg har mange års erfaring med at spille i kirken og spiller gerne solostykker (eller evt. sammen med en anden musiker eller en sanger) til den almindelige højmesse, men også til f.eks.:

  • Musikgudstjenester* (i forbindelse med højtiderne, men også gerne til f.eks. fyraftensgudstjenester eller særlige temagudstjenester og -andagter).
  • De ni læsninger* (her virker det rigtig godt med indslag for fløjte solo imellem læsninger, vekselsang og fællesalmer).

*Vejledende pris: 3000-4000 kr. Prisen varierer efter arrangementets længde og type. (Vær opmærksom på, at prisen ændres, hvis musikken skal spilles af flere musikere).

  • Begravelser, bisættelser og bryllupper. (Vejledende pris:  3000 kr + kørsel).

Fløjtespil til fernisering, reception, fødselsdag m.m.
Måske skal der være et eller flere korte indslag med musik for fløjte solo til ferniseringen, receptionen eller fødselsdagen? Jeg sammensætter et repertoire, der passer til det enkelte arrangement, og efter aftale fortæller jeg også gerne om musikken undervejs.

Prisen varierer efter arrangementets længde og type.

Fandt du ikke, hvad du søgte?  Kontakt mig, hvis du har særlige ønsker eller spørgsmål vedr. fløjtespil til dit arrangement.